Issue with question text display

Moderator: admin

Post Reply
Igor Makarov
Posts: 14
Joined: Tue Sep 08, 2015 3:27 am
Contact:

Issue with question text display

Post by Igor Makarov »

Hi there.
It seems that question markup on the window is broken.

Look at the question text on the screenshot and it's html representation

Code: Select all

<html><body>What requires <login-config> element during configuration?
</body></html>
Had it been jsp I would have recommend to use <c:out> for escaping characters '<' and '>' :D
question.png
question.png (95.01 KiB) Viewed 5603 times

admin
Site Admin
Posts: 9174
Joined: Fri Sep 10, 2010 9:26 pm
Contact:

Re: About Question enthuware.jwpv6.2.1184 :

Post by admin »

I just checked it and it is displaying the login-config correctly. Could you please confirm the version of ETS Viewer you are using? It should be at least 3.68. (You can check the version using Help->About menu)
-Paul.
If you like our products and services, please help us by posting your review here.

Igor Makarov
Posts: 14
Joined: Tue Sep 08, 2015 3:27 am
Contact:

Re: About Question enthuware.jwpv6.2.1184 :

Post by Igor Makarov »

Right. I had 3.62. But 'Check for ETS Viewer to update' said that it was latest.
Anyway after I downloaded manually from site the problem has gone away.

And now the question text with escaping:

Code: Select all

<html><body>What requires <login-config> element during configuration?<br/>
<br/>
</body></html>

admin
Site Admin
Posts: 9174
Joined: Fri Sep 10, 2010 9:26 pm
Contact:

Re: About Question enthuware.jwpv6.2.1184 :

Post by admin »

I see that the actual String value is "<html><body>What requires <login-config> element during configuration?<br/><br/></body></html>" and it is displaying correctly. So I am not sure what is going on.
Could you please let me know the version of your OS and JDK so that we can investigate the issue?

Paul.
If you like our products and services, please help us by posting your review here.

Igor Makarov
Posts: 14
Joined: Tue Sep 08, 2015 3:27 am
Contact:

Re: About Question enthuware.jwpv6.2.1184 :

Post by Igor Makarov »

admin wrote:I see that the actual String value is "<html><body>What requires <login-config> element during configuration?<br/><br/></body></html>" and it is displaying correctly. So I am not sure what is going on.
Could you please let me know the version of your OS and JDK so that we can investigate the issue?

Paul.
I meant that the question text now appears normally as supposed to be.
Html is a source of the question text that now is escaped.

JVM Vendor : Oracle Corporation
JVM VM Vendor : Oracle Corporation
JVM Version: 1.8.0_40
OS: Mac OS X
newWindow.png
newWindow.png (96.01 KiB) Viewed 5590 times

admin
Site Admin
Posts: 9174
Joined: Fri Sep 10, 2010 9:26 pm
Contact:

Re: Issue with question text display

Post by admin »

Ok, great!!
If you like our products and services, please help us by posting your review here.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest